Bruk et lenketre på Instagram

Feb 24, 2021
 

Få mest mulig ut av den ene klikkbare lenken du har på Instagram ved å bruke et lenketre. Med et lenketre kan den ene lenken inneholde flere lenker og du kan sende følgerne dine til flere viktige steder. I videoen over viser jeg deg hvordan du bruker linktree og lenker til den i Instagram.

Klikk her for å lage en Linktree-konto.

Et lenketre er genialt når du har flere steder du vil sende følgerne dine, men er kanskje ikke optimalt for å vise fram mange titalls eller hundrevis av ulike produkter og sende følgerne til hvert enkelt produkt.

Jeg sender for eksempel følgerne mine hit til businesspraten, til en side hvor de kan melde seg på nyhetsbrevet mitt, til youtubekanalen min og til den nye facebookgruppa mi for kreative bedriftseiere.

Lenkene kan jeg bytte ut og bytte plass på, og jeg kan enkelt pause noen lenker dersom de ikke er aktuelle i en periode eller jeg vil gi en av lenkene fullt fokus.

Har du både blogg, youtubekanal og et nyhetsbrev, få maks ut av instagramlenken, og bruk Linktree til å lenke til alle stedene.

 

 

Meld deg inn i Kreativ business i dag!

Les mer

La oss holde kontakten!

Få nyhetsbrevet mitt og få oppdateringer med inspirasjon, tips og oppdateringer om det å leve et kreativt liv og drive en kreativ bedrift.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.