Business fra scratch

Det er på tide å få ut fingern og følge drømmen. Jeg tar deg med gjennom de praktiske stegene for å komme i gang med egen bedrift, samt noen av tankefellene det er lett å gå i.

Til påmelding

Start nå!

Du vil alltid klare å finne unnskyldninger for hvorfor du skal vente med å følge Drømmen. Du vil alltid ha andre forpliktelser og litt for lite tid. Måneder og år vil gå mens du venter på at det perfekte tidspunktet skal åpne seg med et hav av tid og ingen andre forpliktelser som krever noe av deg.

Det er på den måten Drømmer dør. De visner gradvis hen mens du ligger på sofaen og ser Netflix. Mens du luker i bedet, og pendler til og fra jobb. Drømmen får ikke næring, Drømmen får ikke din tid og energi og sakte visner den til du ikke lenger husker hvor fantastisk den var.

Hva trenger du?

I tillegg til en stor porsjon glede og pågangsmot må du ha noen praktiske ting på plass og noe kunnskap.

I dette kurset går vi rett på sak med det du må ha på plass, i en logisk rekkefølge.

Når du er gjennom alle livesendingene og oppgavene har du oversikt over hvordan bedriften din skal se ut framover samt at du har mesteparten av de praktiske nødvendighetene på plass, eller i det minste underveis.

Hva trenger du ikke?

Vi skal fokusere på å få deg i gang på enklest mulig vis og da går vi også gjennom hva du ikke trenger. Ofte kommer folk til meg med en smørbrødliste med ting de tror de må tenke på når de starter en bedrift, som ikke er relevant for oss som driver en kreativ business, kanskje særlig hvis de har gått et oppstartskurs eller lignende.

Vi skal kun fokusere på det nødvendige, og luker vekk alt du ikke trenger å tenke på i starten.

Hvor og hvordan

Oppstart

Mandag 15. juni klokka 09.00.

 

Hvor

Egen facebookgruppe som du får lenke til etter at du har meldt deg på.

 

Livesendinger

Jeg tar deg med gjennom hele prosessen med å starte egen bedrift gjennom 8 livesendinger. Vi møtes i facebookgruppa klokka 09.00 mandag til torsdag i uke 25 og 26 og sendingene vil vare i 30-60 minutter.

Kan du ikke være med live kan du se opptaket i etterkant.

 

Popup-gruppe

Dette er et minikurs i en popup-gruppe. Du har tilgang til facebookgruppa og opptakene i 4 uker.

 

Spør underveis

Still spørsmål underveis. Alle mennesker og alle bedrifter er litt forskjellige og målet mitt er at du skal skape en bedrift du elsker. Beste måten å få til det på er å spørre om det du lurer på for å tilpasse din bedrift til dine ønsker og behov.

Start din egen kreative bedrift nå

Jeg tar deg med gjennom prosessen med å starte din egen kreative bedrift i løpet av 8 livesendinger. Kom i gang på enkleste vis og spar tid og energi underveis.

Det er på tide å følge den drømmen, kom i gang nå.

Til påmelding

Spar tid

Med Business fra scratch slipper du å lure, du slipper å famle alene og du slipper å kaste bort tid på ting du ikke trenger.

Spar energi

Det er enormt energikrevende å lete seg fram til alle svar på egen hånd når du skal i gang med noe nytt. Det er mye enklere når du får oppskriften, steg for steg, og samtidig kan spørre om det du lurer på underveis.

Minimal risiko

Jeg har i løpet av karrieren startet opp fem bedrifter med to tomme hender og nesten tom lommebok, og jeg har startet én bedrift hvor jeg har lagt inn en del penger fra starten av.

Det er fint å ha masse startkapital, men det er virkelig ikke nødvendig. I dette kurset viser jeg deg hvordan du går fram for å starte din egen bedrift som du kan tjene penger på, med minimal økonomisk investering og dermed minimal økonomisk risiko.

Hvor minimal risiko, lurer du kanskje på nå? Inkludert dette kurset vil de fleste slippe unna med en tusenlapp eller to for å komme i gang.

Start smart

Min filosofi er å tillate seg å starte smått og uperfekt. Hvis noe skulle skje, som at du blir syk, at du ikke liker å drive for deg selv likevel eller at salget ikke går så bra som du ønsker fra starten av, er fallhøyden minimal. Det gjør samtidig terskelen for å komme i gang veldig lav, fordi det er rom for å prøve uten at du risikerer hus og hjem.

Du kan tjene penger raskt, selv om du tillater deg å starte smått, kan bedriften raskt være på vei mot den drømmen du ser for deg. 

Jammen!

Har du noen gang funnet kjempegode unnskyldninger for hvorfor du ikke kan følge Drømmen?

Jammen Stella, jeg kan ikke fordi ...

 • jeg er for gammel.
 • jeg er for ung.
 • jeg er for syk.
 • jeg har for mye å gjøre.
 • jeg har ikke tid.
 • jeg er ikke kreativ nok.
 • jeg kan ikke nok.
 • jeg vet ikke hvordan.
 • jeg kan ikke noe om å drive bedrift.
 • jeg har ikke nok penger.
 • jeg har ikke alt utstyret jeg trenger.
 • det er for mange konkurrenter, så jeg kommer ikke til å tjene noe.
 • jeg er for seint ute.

 

Jeg hører deg og jeg ser deg. Jeg vet at denne typen tanker virker både logiske og plausible. Det er bare det at det ikke stemmer.

Alder har ingenting å si, det er umulig å være for ung eller for gammel. Vi kan lage businessen vår rundt og med helseutfordringene våre. Du kan lære underveis (det er det vi skal i dette kurset), og alt du ikke har nå (som penger og utstyr) kan du skaffe underveis. Det er ikke for mange konkurrenter og det er aldri for seint å starte (det snakker vi mer om i kurset)!

Hvis ikke nå, når?

Jeg tar deg med gjennom prosessen med å starte din egen kreative bedrift i løpet av 8 livesendinger. Kom i gang på enkleste vis og spar tid og energi underveis.

Det er på tide å følge den drømmen, kom i gang nå.

Til påmelding