Business fra scratch

Ta kontroll over salget og din egen suksess.

Til venteliste

Kunnskap

Du lærer markedsføring som passer for din kreative business.

Selvtillit

Markedfør som en proff og bruk strategier som virker for deg.

Nettverk

Helt nytt nettverk bestående av kreative sjeler som støtter hverandre.

Business fra Scratch

Business fra scratch er et nettkurs spesielt rettet mot deg som ønsker å lage en business ut ifra kreativiteten din.

Vi kan nemlig tjene penger på det vi lager, men det er ikke lett å få det til på egen hånd.

Selg med suksess gir deg den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å klare det.

Det beste av alt - du trenger verken være superstjerne eller ha titusenvis av følgere for å tjene godt!

Kurset passer for deg som:

  • Er kreativ.
  • Ønsker å lage en bedrift av å selge det du skaper.
  • Vil lage en nettbasert bedrift som går av seg selv.
  • Har prøvd på egen hånd uten å få det til skikkelig.
  • Vil lære metoder og strategier som virker for kreative mennesker og bedrifter.

Det er din tur nå

Du kan plundre på egen hånd, eller du kan lære av noen som har den erfaringen og kunnskapen du mangler. Det går garantert fortere fra startskudd til kul business med «Business fra scratch»!

Vi bruker det beste internett har å by på

I «Business fra scratch» lærer du å bruke det beste internett har å by på for å lage en kreativ bedrift som tjener penger for deg.

Det er noen opplagte fordeler med å drive på nett. Du bestemmer i stor grad arbeidstidene dine, du trenger ikke å møte opp på et kontor hver dag, du kan jobbe i pysjen (for en luksus!) og du kan jobbe fra nesten hvor som helst så lenge du har internett og en laptop. I hvert fall den administrative delen av jobben din, det er jo mulig at dine kreativite krumspring krever plass og utstyr som gjør deg litt mer stedsbunden.

Uansett om du har et fysisk utsalgssted fra før av eller kanskje selger sakene dine på festivaler og markeder, vil du ha stor glede av å selge fra nett. Det er superherlig når bestillingene tikker inn mens du gjør andre ting!

Din kursholder

Jeg har selv gått den lange veien fra fattig kunstner til online gründer som selger med suksess og lever av kreativiteten min. Jeg lagde strikkedesign og solgte strikkeoppskrifter, det er det som var begynnelsen på min kreative business. Min historie er lang og plundrete og inneholder mange delstopp, oppturer og nedturer fram mot den businessen og suksessen jeg har i dag.

Min historie inneholder også mange kurs i å lære de ulike delene av salg og markedsføring på nett, flere hundre tusen kroner investert i disse kursene og masse prøving og feiling med de strategiene jeg lærte. Det er nemlig ikke flust av kurs der ute rettet mot deg og meg og de teknikkene og strategiene myntet på coacher og kursholdere (som de fleste businesskursene på nett er rettet mot) kan ikke alltid direkteoverføres til kreative bedrifter.

For meg snudde det for alvor i begynnelsen av 2016 og siden den gang har jeg gått inn for å lære salg og markedsføring på nett. Ikke bare lære, men lære bort også, for jeg kan ikke sitte på denne kunnskapen alene. I alle mine businessretta kurs lærer jeg bort metoder, strategier og verktøy som har virket for meg, og jeg fortsetter å holde meg oppdatert og lære bort det nyeste innen salg og markedsføring på nett. For at både du og jeg skal få suksess.

Stella Marie Tveter

En investering i framtida

"Business fra scratch" er ikke som å tippe i lotto, hvor du hiver inn pengene dine og håper på vinnerlykke.

Dette er en kalkulert investering hvor du lærer metoder som virker av noen som har tråkket opp veien før deg.

Målet mitt er at du skal tjene mange ganger det du investerer i kurset og i tillegg skape deg en bedrift du elsker og som tjener penger for deg, og som lar deg henge med de beste følgerne og kundene.

Alt er på nett

En av fordelene med nettkurs er fleksibiliteten det gir kursdeltakerne. Her trenger du ikke å møte opp på et bestemt sted til en bestemt tid for å få med deg leksjonene. Du ser alt når det passer for deg.

Alt kursmateriellet ligger tilgjengelig i kursportalen. Leksjonene får du som videoer du kan se når det passer for deg og så mange ganger du vil. Til de fleste av leksjonene følger det med video-PDF-er som du kan laste ned, skrive ut og ta notater på om du vil.

Bli med på ventelista!

Kurset har oppstart mandag 3. januar 2021 og påmeldingen åpner ikke på en stund enda. Sett deg på ventelista nå, så oppdaterer jeg deg når påmeldingen åpner.

Dette kurset er det eneste i sitt slag som retter seg spesielt mot kreative og "annerledesbedrifter" og det vil gi deg den absolutt beste starten på din kreative bedrift, med minste motstands vei.

Sett deg på ventelista nå: