Personlig oppfølging

Noen ganger trenger vi det lille ekstra. For å naile en strategi. Forstå en struktur. Få tilbakemelding på design og uttrykk. Sette opp det tekniske. Legge en god plan for de neste månedene eller den neste kampanjen. Eller få overtaket på frykten så du kan jobbe lettere. Du kan få all min oppmerksomhet og ekspertise for deg selv og sammen jobber vi med akkurat det du ønsker å fokusere på.

Sammen er vi sterkere

Jeg har alltid likt uttrykket "it takes a village" og det slutter aldri å være sant, uansett hvor gamle vi blir. Det vil alltid være slik at vi har ulike styrker og svakheter og vi trenger hverandre for å få mest ut av dette livet.

Jeg ser verdien din. Jeg ser verdien av kreativiteten din. Jeg ser konkrete businessideer i ditt kreative kaos og i dagdrømmene dine. Jeg ser styrkene dine og geniet ditt og jeg har gjennom utdannelse, erfaring og klarsyn en egen evne til å skape bedrifter tilpasset hver enkelt person. Fordi når det kommer til kreative bedrifter så er det ikke sånn at en størrelse passer til alle. Sammen lager vi en bedrift som passer for deg.

"Kreative gründere er ikke som alle andre gründere. Din kreativitet kan ikke presses inn i en eksisterende A4-modell, du må skape en business som er tilpasset deg og din kreativitet. Det jeg tidligere har fått høre av andre businessveiledere er alt jeg ikke kan skrive og gjøre, noe som oppleves både demotiverende og frustrerende.

Stellas helt unike egenskap er å se businessen din og deg under ett. Hun kartlegger både dine utfordringer og dine unike egenskaper og basert på dette foreslår hun en businessform. Stella gir meg individuelt tilpassede råd og hjelper meg å prioritere mine planer, drømmer og kreativitet inn i en strategi som passer for meg."

 
- Mette-Marit Nordby, Business fra sjela
 

Din tid - du bestemmer

Når vi snakker sammen er det du som setter agendaen. Vi kan snakke business, men vi kan også snakke om ting som ligger tettere knyttet til kunstnersjelen. Sårbarhet. Prestasjonsangst. Frykt. Annerledeshet. Hva som holder deg tilbake og hva som kan løsne opp i fastlåsthet. Vi kan snakke om hvordan din bedrift kan se ut og hva du kan tilby, dersom du ikke allerede har lage bedriften diin.

Velg den løsningen som passer best for deg under

Når du har gjennomført bestillingen av din enkelttime eller pakke får du automatisk tilsendt ordrebekreftelse, kvittering og en velkomst med lenke til bookingkalenderen min, i innboksen din. Her velger du tidspunkt(er) som passer for deg. Når du har gjort det mottar du en ny e-post med lenke til vår Zoom-samtale.

Enkelttimer

Kr. 2000,-

Én time om gangen.

  • Vi treffes på Zoom til en samtale på 60 minutter.
  • Du bestemmer hva du vil jobbe med.
  • Kjøp så mange enkelttimer du vil.
KJØP HER

Pakke på 6 timer

Kr. 11.000,-

Du sparer kr 1000,-

  • Vi treffes på Zoom til 3 samtaler på opptil to timer.
  • Eller vi kan dele opp i 6 samtaler på 1 time.
  • Du bestemmer hva du vil jobbe med.
KJØP HER

Intropris: 3 måneder

Kr. 39.000,-

Du sparer kr 9000,-

  • Vi treffes på Zoom én gang i uka i 12 uker på rad.
  • Hver samtale varer i opptil to timer.
  • Du bestemmer hva du vil jobbe med.
KJØP HER

Medlem i Kreativ business?

Som medlem i Kreativ business får du alltid ekstra gode priser på både enkelttimer og coachingpakker.

Ikke medlem? Bli medlem her!