Kreativ business - for kreative som mener business

Bli med i det råeste businessfellesskapet for deg som driver en kreativ bedrift! Driv din bedrift fra hjertet, med verktøy og strategier som virker for deg.

Bli medlem i dag og ta kreativiteten din og bedriften din til nye høyder.

Jeg vil være med!

Fra kreativt kaos til en business som selger

 

Er du lei av å være fattig kunstner?

Er du lei av å streve og famle uten å få de resultatene du ønsker deg?

Er du lei av å laste ned freebie etter freebie og se video etter video om hva som skal til for å lykkes og likevel ikke få resultater?

Er du lei av å sitte med følelsen av at alle andre får det til, men ikke du?

Er du lei av å vente på at det skal bli din tur til å lykkes?

Da er du på rett sted. Bli med i Kreativ business-medlemskapet i dag!

"Medlemskapet i kreativ business er gull verdt for meg og min bedrift."

..........

Veronica Myklebust

One size does not fit all

Akkurat som at din kreative uttrykksform er unik, så er businessen din også det. I Kreativ business får du hjelp til å finne en form, en struktur og en strategi som passer til nettopp deg og din business.

Fra håp til ansvar

Å lykkes med sin kreative bedrift handler om å slutte å håpe og ta ansvar. Flaks har ingenting med suksess å gjøre. Suksess er noe du skaper ved å bruke formler og strategier som virker - strategier du lærer i Kreativ business.

Fra bekymringer til flyt

Når du får på plass et system som fungerer for deg og din bedrift vil salget flyte, akkurat som kreativiteten din. Inntjeningen vil bli forutsigbar og du kan senke skuldrene.

Helhetlig business

I motsetning til kurs der du lærer én spesifikk ting eller strategi, bygger vi i Kreativ business en bedrift som funker for deg på alle måter, der alle verktøyene og strategiene passer sammen til en helhet som funker for deg.

"Jeg kan virkelig anbefale Stellas Kreativ Business-medlemskap. Hun ga meg kunnskapen og motet til å gjennomføre lanseringen av mitt nyeste kurs på en fabelaktig måte."

..........

Kaja Kvernbakken

Minste motstands vei

En av mine egenskaper er at jeg kan omgjøre kreative ideer til en businesstruktur som funker for deg.

Uansett om du ikke har startet bedriften din enda, eller om du har en bedrift som ikke går som du vil, så tar vi utgangspunkt i der du er og lager en plan for å komme dit du vil. Du slipper å kaste bort tid på å gjøre ting som ikke funker, men kan jobbe smart med å skape drømmebedriften.

Bli med nå!

"Kreativ business er uten tvil verdt investeringen, og jeg anbefaler medlemskap her på det varmeste!"

 

..........

Hilde Sørum

Følg Drømmen i dag!

Du vil alltid klare å finne unnskyldninger for hvorfor du skal vente med å følge Drømmen. Du vil alltid ha andre forpliktelser og litt for lite tid. Måneder og år vil gå mens du venter på at det perfekte tidspunktet skal åpne seg med et hav av tid og ingen andre forpliktelser som krever noe av deg.

Det er på den måten Drømmer dør. De visner gradvis hen mens du ligger på sofaen og ser Netflix. Mens du luker i bedet, og pendler til og fra jobb. Drømmen får ikke næring, Drømmen får ikke din tid og energi og sakte visner den til du ikke lenger husker hvor fantastisk den var.

Jeg vil følge Drømmen!

"Med dette medlemskapet får jeg svar på alt jeg vil vite, og alt jeg ikke viste at jeg ville vite om å bygge en kreativ bedrift."

 

..........

Janne Rønningen

Alt du trenger for å skape en kreativ bedrift på nett

 

Idet du blir medlem i Kreativ business får du tilgang til medlemsportalen og Facebookgruppa som hører med, men det er ikke meninga at du skal gjøre alt alene. Faktisk så anbefaler jeg at du ikke forsøker å gjøre alt alene, selv med alt innholdet som er tilgjengelig. Det er ved å forsøke å få til alt alene i utgangspunktet som gjør at de fleste ikke får til businessen sin.

Sammen lager vi en plan for hva du skal fokusere på, en ting om gangen og med minste motstands vei, slik at du når målene dine. 

Hva er forskjellen på kurs og medlemskap?

I et kurs lærer du hvordan du gjør en ting. Det kan være en prosess, hvordan du bruker et verktøy, en strategi eller hvordan du lager en ting. Typisk er det en aktiv kursperiode på noen uker med spørretimer, og etter det står du på egne ben.

I et medlemskap blir du fulgt opp gjennom hele prosessen med å implementere det du lærer, så lenge du ønsker.

Uansett hva du fokuserer på i bedriften din nå, i neste uke eller til neste år, så vil medlemskapet være der og fokusere sammen med deg i form av videoer og materiell i medlemsportalen, samtaler i facebookgruppa og ukentlige spørretimer hele året gjennom.

Ting du kanskje lurer på

Temaer som dekkes i medlemskapet

Under følger en oversikt over temaer det finnes moduler på inne i medlemsportalen. Hver modul er som et eget kurs, med steg for steg-fremgangsmåter. Ikke bli overveldet av alle temaene. Du skal ikke fokusere på alt samtidig, men sammen setter vi opp en framdriftsplan for deg og hva du skal fokusere på i tur og orden, for å bygge opp din drømmebedrift.

Business fra scratch

Slik kommer du i gang med din egen bedrift på enklest mulig vis. Og på billigst mulig vis, hvis det er viktig for deg. Minste motstands vei!

Hold kreativiteten hellig

Vi må ta vare på kreativiteten vår og sette av tid til den selv om vi også skal tenke og drive business.

Planlegging

God planlegging er selve nøkkelen til å nå målene dine som igjen er nøkkelen til den suksessen og den bedriften du ønsker deg.

Arbeidsflyt

Få gode arbeidsrutiner slik at du får gjort mest mulig på kortest mulig tid. Sånn at du får gjort mer av alt det morsomme.

Instagram

Lær å bruke Instagram til å markedsføre bedriften din og produktene dine.

Facebook

Få mest mulig ut av Facebookmarkedsføringen og annonsene dine.

E-post

Ta i bruk e-post i markedsføringen din og skriv gode e-poster som mottakerne elsker å lese.

Listebygging

For å ha noen å skrive e-post til, må du bygge liste. Men hvordan får du folk inn på det lista? Jeg gir deg metoder som virker.

Bilder

Når du driver bedrift på nett er det det visuelle utrykket ditt og bildene du publiserer som skal friste kundene til å kjøpe av deg, så de må være gode.

Tekster

Ord kan alt fra å friste og fortrylle til å støte fra deg potensielle kunder. Selv om du ikke er forfatter har du mange tekster på nettsida di, på sosiale medier og andre steder.

Lanseringer

Lanser produkter og kurs med en formel som virker, som du kan gjenta om og om igjen.

Kampanjer

Kjør gode kampanjer som gir deg glade følgere og en god omsetning.

Bli med i Kreativ business i dag!

Tida er nå!

Gå til påmeldingen

Dette sier medlemmene om Kreativ business

"Medlemskapet i kreativ business er gull verdt for meg og min bedrift. Innholdet er lærerikt, full av kunnskap og er veldig inspirerende. Stella deler sine erfaringer og kunnskap med ærlighet. Hun tør å si sine meninger, uten å pynte på sannheten, og gir ypperlig oppfølging til oss som er medlemmer. Samholdet og deling av erfaringer sammen med andre medlemmer er veldig motiverende og inspirerende."

..........

Veronica Myklebust - Venica Design

"Jeg kan virkelig anbefale Stellas Kreativ Business-medlemskap. Hun ga meg kunnskapen og motet til å gjennomføre lanseringen av mitt nyeste kurs «Drømmestart» på en fabelaktig måte.

Tidligere lanseringer jeg har gjort, har ikke vært i nærheten av å være like suksessfulle, og nå skjønner jeg hvorfor. Det er verken produktet eller meg det er noe i veien med, men jeg har manglet en gjennomtenkt strategi for lanseringen.
I tillegg gir Kreativ Business meg gode kollegaer jeg kan finne støtte og motivasjon hos, diskutere utfordringer med, og feire sammen med, og det er gull verdt for en grunder som jobber helt aleine."

..........

Kaja Kvernbakken

- Skjønnlitterær forfatter og daglig leder i Grønn Genser Productions AS

"Kreativ business er uten tvil verdt investeringen, og jeg anbefaler medlemskap her på det varmeste!

Jeg har vært medlem av Kreativ business siden oppstarten for 2 år siden. Kreativ business er et medlemskap som virkelig er gull verdt og jeg har lært utrolig mye, og lærer fremdeles nye ting hele tiden. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke hadde hatt en egen business i dag hvis jeg ikke hadde hatt dette medlemskapet. Det ga meg selvtillit til å starte opp, og troen på at det er mulig å drive min egen kreative business.
 
Det var veldig mye å sette seg inn i når jeg startet egen business, og det kan fremdeles bli ganske overveldende til tider. Kreativ business har vært, og er fremdeles til utrolig god hjelp. Jeg har fått mange nyttige verktøy for å kunne ha bedre oversikt og prioritere, for å få en enklere hverdag med mindre stress. Jeg har også lært mye om markedsføring, og hvordan jeg kan nå ut til kunder/medlemmer på en best mulig måte, og ikke minst hvordan jeg tar best mulig vare på dem. Vi kan også be om konkrete tips og tilbakemeldinger på bilder og tekster, noe jeg synes er utrolig lærerikt, enten det er mine egne spørsmål eller fra de andre deltagerne.
 
Stella er utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og mentor, og vi som er medlemmer i Kreativ business merker at hun virkelig brenner for å hjelpe oss andre til å oppnå suksess, og til å lykkes med vår egen kreative business! Stella er en super motivator, og hennes fantastiske entusiasme og pågangsmot smitter over på alle oss andre.
 
Kreativ business gir oss i gruppa et unikt fellesskapet. I denne gruppa føler jeg meg helt trygg, her deler vi oppturer og nedturer og vet at vi kan spørre om hva som helst. Alle i gruppa bidrar med både spørsmål og svar, og her vet jeg at jeg alltid får den støtten jeg trenger. Det kan til tider være ensomt å drive en kreativ business alene, men medlemskapet i Kreativ business gir meg det fellesskapet jeg trenger."

..........

Hilde Sørum - Strikkeredet

"Jeg har hatt lyst til starte opp for meg selv i mange år, men mangelen på kunnskap har gjort at jeg ikke har hatt mot til å følge drømmen. Med dette medlemskapet får jeg svar på alt jeg vil vite, og alt jeg ikke viste at jeg ville vite om å bygge en kreativ bedrift. Jeg lærer også hvordan jeg kan finne mine drømmekunder, og hvordan jeg tar vare på dem.

Det aller viktigste er Stellas oppriktige engasjement for at hver og en skal lykkes. Med på kjøpet kommer en herlig gjeng som heier på hverandre. Stellas Kreativ Business-medlemskap er gull verdt for deg som vil leve av kreativiteten din."

..........

Janne Rønningen - Strikk Motsatt

Bli med i Kreativ business i dag!

Tida er nå!

Gå til påmeldingen!