Kreativ business

Bli med i det råeste businessfellesskapet for deg som driver en kreativ bedrift! Driv din bedrift fra hjertet, med verktøy og strategier som virker for deg.

Bli medlem i dag og ta kreativiteten din og bedriften din til nye høyder.

Bli med!

Hva er forskjellen på kurs og medlemskap?

I et kurs lærer du hvordan du gjør en ting. Det kan være en prosess, hvordan du bruker et verktøy, en strategi eller hvordan du lager en ting. Typisk er det en aktiv kursperiode på noen uker med spørretimer, og etter det står du på egne ben.

I et medlemskap blir du fulgt opp gjennom hele prosessen med å implementere det du lærer, så lenge du ønsker.

Uansett hva du fokuserer på i bedriften din nå, i neste uke eller til neste år, så vil medlemskapet være der og fokusere sammen med deg i form av videoer og materiell i medlemsportalen, samtaler i facebookgruppa og ukentlige spørretimer hele året gjennom.

Temaer som dekkes i medlemskapet

Planlegging

God planlegging er selve nøkkelen til å nå målene dine som igjen er nøkkelen til den suksessen og den bedriften du ønsker deg.

Arbeidsflyt

Få gode arbeidsrutiner slik at du får gjort mest mulig på kortest mulig tid. Sånn at du får gjort mer av alt det morsomme.

Instagram

Lær å bruke Instagram til å markedsføre bedriften din og produktene dine.

Facebook

Lær å få mest mulig ut av å markedsføre på Facebook.

E-post

Ta i bruk e-post i markedsføringen din og skriv gode e-poster som mottakerne elsker å lese.

Listebygging

For å ha noen å skrive e-post til, må du bygge liste. Men hvordan får du folk inn på det lista? Jeg gir deg metoder som virker.

Bilder

Når du driver bedrift på nett er det det visuelle utrykket ditt og bildene du publiserer som skal friste kundene til å kjøpe av deg, så de må være gode.

Tekster

Ord kan alt fra å friste og fortrylle til å støte fra deg potensielle kunder. Selv om du ikke er forfatter har du mange tekster på nettsida di, på sosiale medier og andre steder.

Bli med i Kreativ business i dag!

Det er ingen bindingstid, så om dette ikke er for deg likevel er det bare å melde seg ut før neste trekk.

Klikk her for å gå til påmeldingen

Ting du kanskje lurer på