Kreativ business

Bli med i det råeste businessfellesskapet for deg som driver en kreativ bedrift!

BLI MED HER

Vær kreativ

Kreativiteten din er selve hjertet i bedriften din så den tar vi godt vare på. Det handler om å bygge opp rammer som tar vare på kreativiteten samtidig som du tjener penger på den.

Lær strategiene

Ta i bruk verktøyene og lær strategiene som virker i stedet for å håpe på suksess. Vi overlater ikke vår egen suksess til flaks eller tilfeldigheter, men bruker strategier og verktøy som virker for å nå våre mål.

Tjen penger

Hvis du ikke tjener penger har du ikke en business, men en tidkrevende og potensielt dyr hobby. Vi leker ikke business, men jobber målrettet for å nå våre økonomiske mål.

Hva er Kreativ business?

Å drive business er ikke lett, det vet alle som har prøvd. Og dessverre er det sånn at uansett hvor pene ting vi lager så selger de ikke seg selv. Det hadde vært noe, det!

Det som også er sikkert er at uansett hva du lager, så finnes dine drømmekunder der ute. Det er bare om og gjøre å finne dem, gjøre dem oppmerksomme på at du finnes og bli kjent med dem slik at de vil kjøpe av deg.

Sa jeg "bare"? Det er ikke "bare", men det er veldig mye lettere når du kan triksene. Salg og markedsføring er to ord som skremmer mange, og som kan føles kalde og kyniske. Men du, det handler om å drive fra hjertet. Både i det du lager og når du selger.

Kreativ business er et medlemskap som lærer deg salg og markedsføring på nett. Vi tar i bruk det beste vår digitale tidsalder har å by på, kombinert med gode strategier som virker. Målet er at du skal bygge opp din kreative bedrift til å bli akkurat det du drømmer om - med den omsetningen du ønsker deg.

Hvorfor medlemskap?

Hva er fordelene med et medlemskap framfor kurs? Kurs er helt fantastisk, men det kan bli svært kostbart. Når du kjøper et kurs er det gjerne for å lære én bestemt ting du trenger for å bli bedre til å drive business.

Kanskje kjøper du først et kurs i epostlistebygging til femten tusen spenn og så et facebook livekurs til ti tusen spenn etterpå. Du lærer mye, men etter at kurset er over etter noen få uker står du på egne bein. Begge disse temaene dekkes grundig i Kreativ business (+ mye annet) og du får over et år med oppfølging til prisen av de to kursene.

I Kreativ businessen jobber vi holistisk, med hele businessen din, for å skape en arbeidsplass som passer for deg og som du elsker. Du kan jobbe med framdriften i et tempo som passer for deg og hele tiden få hjelp akkurat der du er.

Dette sier medlemmer i Kreativ business

"Det å bli med i Kreativ Business er en av de aller viktigste avgjørelsene jeg har tatt, både for firmaet og for min egen personlige utvikling. Stella er en meget god og kunnskapsrik formidler, og veileder."

Mona Ellefsen

Les mer...

 

"Kreativ Business" er støtten jeg trenger for å kunne leve av design, kreativitet og kunst.
Stella gir råd og kunnskap om det du må vite for at nettopp du skal kunne gjøre karriere, hun er en fantastisk inspirasjon! Og hun lever som hun lærer, hun er et bevis på at det hun gjør, faktisk virker!

Synne Ødegaard Aarbø

Les mer...

 

Jeg er ganske sikker på at jeg ikke hadde hatt en egen business i dag hvis jeg ikke hadde hatt dette medlemskapet. Det har gitt meg gitt meg selvtillit til å starte opp, og troen på at det er mulig å drive min egen kreative business.

Hilde Sørum

Les mer...

Ofte stilte spørsmål

1. Tilgang til alt innholdet i medlemsportalen.
2. Ukentlige spørretimer.
3. Egen Facebookgruppe.

Når du takker ja til dette tilbudet binder du deg til å være medlem i Kreativ business i 1 måned. Deretter løper medlemskapet til du eventuelt sier det opp.

I dag ligger det 44 leksjoner i Kreativ business + opptak av spørretimer vi har hatt gjennom året. Innholdet i Kreativ business vokser hver måned, og det er sannsynlig at når du leser dette så er det allerede mer enn 44 leksjoner som venter på deg.

Kreativ business er for deg som allerede driver en bedrift basert på kreativiteten din eller skal til å starte en. Det er for deg som ikke allerede er rågod i salg og markedsføring, men som har lyst til å bli det slik at du får de salgsresultatene du ønsker deg.

Vi har ukentlige spørretimer i form av nettmøter, der hele gruppa samles. Du sender inn dine spørsmål i forkant av hver spørretime, og jeg svarer deg live. Du kan også benytte deg av facebookgruppa og få hjelp der mellom hver spørretime.

Når du melder deg på får du tilgang til medlemsportalen på nett og alt innholdet, samt facebookgruppa og spørretimene. Du beholder tilgangen til alt så lenge som du er medlem, samtidig som du får tilgang til alt nytt innhold fortløpende.

Vi jobber gjerne med samme tema sammen, det gir en god fellesskapsfølelse, men du står hele tiden fritt til å fokusere på det som passer best for deg.

Dette sier medlemmer i Kreativ business

"Mitt navn er Mona Ellefsen, jeg er hekledesigner, og driver firmaet Hekleguri Design. Etter å ha drevet businessen min for meg selv, siden 2012, kjenner jeg at det var på høy tid å bli med i et business-fellesskap. Dette har jeg funnet i Kreativ Business! Selv om vi alle er selvstendige gründere med hver våre kreative firmaer, har vi mange ting felles. Jeg merker at det er godt å ha kollegaer som virkelig forstår de utfordringer og gleder det er ved å drive eget firma. I Kreativ Business gir Stella oss verdifull undervisning og veiledning i alt som har med markedsføring å gjøre. Alt fra praktisk planlegging, prissetting, fotografering, til skriving av gode tekster i e-poster og i sosiale medier – og mye mer! På kort tid har jeg fått en stødig retning i firmaet, og jeg har fått hjelp til å ta avgjørelser som fører firmaet til nye høyder. Jeg for eksempel blitt mye tryggere på å gjøre livesendinger på Facebook, noe jeg i flere år har jeg strevd med å finne mot til. Denne sommeren har jeg også startet mitt eget medlemskap, Hekleportalen. Dette er også en drøm som raskt har gått i oppfyllelse. Det å bli med i Kreativ Business er en av de aller viktigste avgjørelsene jeg har tatt, både for firmaet og for min egen personlige utvikling. Stella er en meget god og kunnskapsrik formidler, og veileder. Hun leder med hjertet og kan kunsten med å gi «et vennlig spark bak». Uten Stella og de andre medlemmene, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Merker du også tyngden i det å drive for deg selv? Savner du noen å spørre til råds, trenger du mer kunnskap, og ikke minst, få fart på salget? Ja, da oppfordrer jeg på det sterkeste å bli med i Kreativ Business!"

Mona Ellefsen
Hekleguri

"Hvert kurs fra Stella Charming er en genistrek! Jeg bør vite da jeg har tatt alle sammen. "Bli Strikkedesigner" og "Det lille kreativitetskurset" har gitt meg kunnskap for å kunne lage mine egne strikkedesign, få noe ut av den kreative meg, stole på meg selv som designer samt lage fantastiske oppskrifter. "Kreativ Business" er støtten jeg trenger for å kunne leve av design, kreativitet og kunst. Stella gir råd og kunnskap om det du må vite for at nettopp du skal kunne gjøre karriere, hun er en fantastisk inspirasjon! Og hun lever som hun lærer, hun er et bevis på at det hun gjør, faktisk virker! Gruppa med de andre deltakerne har stor verdi! Vi lærer av Stella og hverandre. Det er et nettverk som er gull verdt. "Kreativ Business" gir meg mulighet til å forme min identitet som designer, bli rå på markedsføring og trygg på meg som gründer og business-eier. Jeg er så glad for at jeg grep sjansen til å være med på dette kurset og fellesskapet. Tusen takk Stella!"

Synne Ødegaard Aarbø
Kanonie design

"Har du en business, liten eller stor, eller går med tanker om å starte opp en, så anbefaler jeg på det sterkeste å melde deg inn i Kreativ business! Jeg er ganske sikker på at jeg ikke hadde hatt en egen business i dag hvis jeg ikke hadde hatt dette medlemskapet. Det har gitt meg gitt meg selvtillit til å starte opp, og troen på at det er mulig å drive min egen kreative business. Jeg har vært medlem av Kreativ business nesten siden oppstarten. Kreativ business er et medlemskap som virkelig er gull verdt og jeg har lært så mye, og lærer hele tiden noe nytt! Stella er utrolig dyktig og kunnskapsrik, og vi medlemmer i Kreativ business merker at hun virkelig brenner for å hjelpe oss andre til å få suksess, og til å lykkes med vår egen kreative business! Stella er en super motivator, og hennes fantastiske entusiasme og pågangsmot smitter over på alle oss andre. Hun er også tydelig på at vi selv må gjøre den jobben som trengs. Hun gir oss kunnskap og de verktøy vi trenger, men det er vårt ansvar å ta det i bruk. Da er det veldig godt å ha Stella og de andre deltagerne som både støtter og motiverer, og noen ganger gir et «vennlig spark bak» om det trengs. Jeg driver Strikkeredet design. Jeg ga ut min første oppskrift i januar 2019, omtrent samtidig som jeg tegnet medlemskap i Kreativ business. Som fersk designer med nystartet business, så er det veldig mye å sette seg inn i, og det kan bli ganske overveldende til tider. Kreativ business har vært, og er til utrolig god hjelp. Jeg har lært mye om planlegging og har fått mange nyttige verktøy for å kunne få bedre oversikt og prioritere, for å få en enklere hverdag med mindre stress. Jeg har også lært mye om markedsføring, hvilke markedsføringskanaler som finnes, hvilke det er lurt å satse på, og hvordan jeg kan nå ut til kundene på en best mulig måte. Det som er ekstra supert, er at det ikke bare er teoretisk. Stella gir også konkrete tilbakemeldinger på våre tekster og bilder hvis vi ønsker det. Dette er utrolig lærerikt, enten det er mine egne, eller de andre deltagerne sine tekster/bilder! Det er hele tiden noe nytt å lære, og det er veldig inspirerende at vi også får mulighet til å være med å ønske oss hvilke temaer vi skal lære mer om, og hva vi skal fokusere på i neste periode. Noe som gjør al vi alle føler oss sett og involvert. Siden min business er ganske nystartet, så er det mange av temaene jeg ikke har rukket å sette meg inn i ennå. Og da er det supert å vite at jeg likevel kan få den hjelpen jeg trenger etterhvert som jeg går videre. Stella har laget utrolig mange lærerike og informative videoer om forskjellige temaer, som hele tiden ligger tilgjengelig for oss medlemmer. En annen ting som er helt unikt i Kreativ business er det gode fellesskapet vi har i gruppa. I denne gruppa føler jeg meg helt trygg, enten det gjelder å tørre å teste ut livesendinger, dele oppturer og nedturer og spørre om hva som helst. Alle i gruppa bidrar med både spørsmål og svar, og her vet jeg at jeg alltid får den støtten jeg trenger. Det kan til tider være ensomt å drive en kreativ business alene, men medlemskapet i Kreativ business gir meg det fellesskapet jeg trenger. Kreativ business er uten tvil verdt investeringen, og jeg anbefaler medlemskap her på det varmeste! "

Hilde Sørum
Strikkeredet design
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.