Nettbutikk på 1 - 2 - 3

Å lage din egen nettbutikk eller nettside trenger ikke å være vanskelig.

I dette kurset lærer du å lage din egen nettside med nettbutikk i Wordpress og WooCommerce og du blir guidet gjennom hvert steg i prosessen.

Ikke la deg skremme av manglende kunnskap og fremmede ord - klikk på knappen under og meld deg på nå!

Kurset starter 15. juni.

Gå til påmelding

Enkel å sette opp

Med wordpress og Woocommerce kan du lett sette opp butikken selv uten å måtte skrive en eneste kodesnutt.

Enkel å utvide

Systemet basserer seg på en enkel base med utvidelser som gjør det ekstremt enkelt å tilpasse og utvide etterhvert du får behov.

Billig å sette opp og å drifte

Siden du kan både sette opp og drifte butikken selv uten hjelp av en utvikler er dette en billig løsning både i oppstart og videre drift og vedlikehold.

Hva lærer vi i kurset?

I dette kurset lærer du å sette opp din egen nettbutikk fra grunnen. Helt uten forkunnskaper eller programmering.(Generell forståelse og bruk av data og internett er en fordel).
I kurset brukes Wordpress og Woocommerce som kan settes opp og driftes fra et enkelt administrasjonspanel.
Vi går gjennom det grunnleggende for å få butikken opp og stå slik at du kan begynne å selge dine egne produkter etter endt kurs. Denne løsningen er svært enkel å sette opp og kan lett utvides og tilpasses uten programmeringskunnskaper.

Wordpress

Wordpress er et robust og stabilt system som er basert på en fast grunnbase med tillegsmoduler slik at du enkelt selv kan bygge videre og tilpasse etter egne ønsker og behov. Wordpress er bygget rundt et tema du selv velger og kan dermed tilpasse butikken mye etter dine egne behov og ønsker.
Etter endt kurs skal du ha fått en såpass grunnleggende forståelse for systemet at du kan drifte, vedlikeholde og videreutvikle butikken uten hjelp av programmerer eller teknisk hjelp.

Alt er på nett

Kurset består av 5 moduler med videoleksjoner etterfulgt av en spørretime pr modul der vi snakkes live slik at du får all nødvendig hjelp om det blir mange tekniske fraser.

Du får også tilgang til en facebookgruppe der kursdeltakerene kan dele erfaringer og ideer både underveis og etter kurset er ferdig.

Din kursholder

Jeg har 20 års erfaring i nettsidebygging, programmering og design - og skal ta deg trygt igjennom hele prosessen fra første tanke om nettbutikk til ferdig salgskanal.

Jeg begynte med programmering såvidt før vi bikket tusenårsskiftet og har siden vært borti mange forskjellige nettsystemer  og fulgt hele utviklingen fra hardkodete spesialbygde sider til dagens click- and drag versjoner.

Sammen skal vi sørge for at du får på plass et godt og stabilt system som du selv evner å vedlikeholde og oppdatere uten bruk av dyre byråer og programmerere.

Tommy Lokøy

Nettbutikk på 1-2-3

Kr 9 997,-

Dette får du

 • Kurset "Selg med suksess"
 • 6 spørretimer
 • Egen Facebookgrupp
 • Ett års tilgang til kursinnholdet
   
   
Kjøp nå

Kreativ business medlemspakke

Kr 24 990,-

Total verdi: 46 374,-

 • Alt innholdet i Selg med suksess-pakken. Verdi: 9 997,-
 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi: 23 880,-
 • Nettkurset Nettbutikk på 1-2-3. Verdi: 9 997,-
 • Tett oppfølging i et helt år
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå!

Komplett businesspakke

Kr 49 990,-

Total verdi: 81 364,-

 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi 23 880,-
 • Nettkurset "Eventyrlige nettkurs". Verdi 19 990,-
 • Selg med suksess. Verdi 9 997,-
 • Nettbutikk på 1-2-3. Verdi 9 997,-
 • 6 1-1-samtaler. Verdi: 15 000,-
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

Hva inneholder Kreativ business medlemspakken?

Et kreativt felleskap for deg som  mener business.

Det tar tid å lage en business som går av seg selv. Selg med suksess er et supert kurs for deg som er nybegynner eller i oppstartsfasen, og den naturlige fortsettelsen er medlemskapet Kreativ business. For å beholde momentumet og framgangen etter Selg med suksess fortsetter du med Kreativ business, et medlemskap spesialdesignet for å ta vare på deg og alle deler av din kreative business.

Dette får du i Kreativ business medlemspakken:

Les mer om kreativ business

Hva inneholder den komplette businesspakken?

Hvis du i tillegg til å lage en helt rå kreativ bedrift som rocker, har planer om  å lage nettkurs, da er dette pakka for deg.

I tillegg til at du får med deg alle godsakene fra de andre kursene, får du her et fanatastisk kurs som lærer deg alle hemmelighetene bak å lage og selge gode kurs på nett.

 

Dette får du i den komplette businesspakken:

Les mer om den komplette businesspakken