Selg med suksess

Ta kontroll over salget og din egen suksess.

Meld  deg på innen 4. mai for å få med deg 6 direktesendte spørretimer!

Til påmelding

Kunnskap

Du lærer markedsføring som passer for din kreative business.

Selvtillit

Markedfør som en proff og bruk strategier som virker for deg.

Nettverk

Helt nytt nettverk bestående av kreative sjeler som støtter hverandre.

Selg med suksess

Selg med suksess er et nettkurs spesielt rettet mot deg som ønsker å lage en business ut ifra kreativiteten din.

Vi kan nemlig tjene penger på det vi lager, men det er ikke lett å få det til på egen hånd.

Selg med suksess gir deg den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å klare det.

Det beste av alt - du trenger verken være superstjerne eller ha titusenvis av følgere for å tjene godt!

Kurset passer for deg som:

 • Er kreativ.
 • Ønsker å lage en bedrift av å selge det du skaper.
 • Vil lage en nettbasert bedrift som går av seg selv.
 • Har prøvd på egen hånd uten å få det til skikkelig.
 • Vil lære metoder og strategier som virker for kreative mennesker og bedrifter.

Det er din tur nå

Du kan plundre på egen hånd, eller du kan lære av noen som har den erfaringen og kunnskapen du mangler. Det går garantert fortere fra startskudd til kul business med «Selg med suksess»!

Vi bruker det beste internett har å by på

I «Selg med suksess» lærer du å bruke det beste internett har å by på for å lage en kreativ bedrift som tjener penger for deg.

Det er noen opplagte fordeler med å drive på nett. Du bestemmer i stor grad arbeidstidene dine, du trenger ikke å møte opp på et kontor hver dag, du kan jobbe i pysjen (for en luksus!) og du kan jobbe fra nesten hvor som helst så lenge du har internett og en laptop. I hvert fall den administrative delen av jobben din, det er jo mulig at dine kreativite krumspring krever plass og utstyr som gjør deg litt mer stedsbunden.

Uansett om du har et fysisk utsalgssted fra før av eller kanskje selger sakene dine på festivaler og markeder, vil du ha stor glede av å selge fra nett. Det er superherlig når bestillingene tikker inn mens du gjør andre ting!

Dette inneholder Selg med suksess:

Modul 1 - grunnlaget for suksess

Vi begynner å tenke business for alvor og legger grunnlaget for en business som går rundt og tjener penger for deg. Målet er å få mest mulig til å gå av seg selv slik at du kan bruke mesteparten av tida di til å være kreativ.

Les mer

Modul 2 - Velg salgskanal

Du må ha en salgskanal som funker for deg, et hjem på nett hvor kundene dine kan finne deg. I modul 2 går vi gjennom en rekke alternativer slik at du kan velge den løsningen som passer best for deg og dine behov.

Les mer

Modul 3 - Markedsføring

Er du ingen naturlig selger? Salg og markedsføring er både spennende og gøy med den rette innstillingen og de rette strategiene. I modul 3 fokuserer vi på å tilpasse markedsføringen til deg, dine ønsker og dine behov.

Les mer

Modul 4 - Skap engasjement

Ingenting skaper ivrigere kunder enn sosialt engasjement på internett. I modul 4 ser vi på hvordan du kan skape et godt sosialt miljø rundt det du lager, som både vil gjøre det hyggelig for deg å være på jobb og som vil øke salget.

Les mer

6 spørretimer

Det er klart at det dukker opp en haug med spørsmål når du skal bygge en suksessfull bedrift fra scratch, derfor har vi spørretimer fordelt på seks uker, hvor du kan spørre om alt du lurer på knyttet til din bedrift.

Les mer

2 implementeringsuker

I uke 3 og uke 6 får du ikke noe nytt kursinnhold å jobbe med, men ekstra tid til å repetere og få på plass både planer og verktøy som skal hjelpe deg mot den suksessen du ønsker deg. Det tar tid å få alt på plass, og det får du her.

Les mer

Teknisk trening

Videotutorials som viser steg for steg hvordan du bruker ulike markedsføringsverktøy.

Les mer

Ressurser

Lenker til nyttige nettsteder, verktøy og software som du vil ha nytte av.

Les mer

Bonuser

Jeg krydrer alle mine kurs med bonuser. Bonusene er typisk innhold som er litt på siden av kursinnholdet, men veldig verdifullt for kursdeltakerne. Her får du det lille ekstra som jeg er helt sikker på at du vil ha glede av.

Velg det tilbudet som passer best for deg:

Selg med suksess kurspakke

Kr 9 997,-

Dette får du

 • Kurset "Selg med suksess"
 • 6 spørretimer
 • Egen Facebookgruppe
 • Ett års tilgang til kursinnholdet
Kjøp nå

Kreativ business medlemspakke

Kr 24 990,-

Total verdi: 46 374,-

 • Alt innholdet i Selg med suksess-pakken. Verdi: 9 997,-
 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi: 23 880,-
 • Nettkurset Nettbutikk på 1-2-3. Verdi: 9 997,-
 • Tett oppfølging i et helt år
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

Komplett businesspakke

Kr 49 990,-

Total verdi: 81 364,-

 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi 23 880,-
 • Nettkurset "Eventyrlige nettkurs". Verdi 19 990,-
 • Selg med suksess. Verdi 9 997,-
 • Nettbutikk på 1-2-3. Verdi 9 997,-
 • 6 1-1-samtaler. Verdi: 15 000,-
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

 Hva inneholder Kreativ business medlemspakken?

Et kreativt felleskap for deg som  mener business.

Det tar tid å lage en business som går av seg selv. Selg med suksess er et supert kurs for deg som er nybegynner eller i oppstartsfasen, og den naturlige fortsettelsen er medlemskapet Kreativ business. For å beholde momentumet og framgangen etter Selg med suksess fortsetter du med Kreativ business, et medlemskap spesialdesignet for å ta vare på deg og alle deler av din kreative business.

 

Dette får du i Kreativ business medlemspakken:

Les mer om Kreativ business

 Hva inneholder den komplette businesspakken?

Hvis du i tillegg til å lage en helt rå kreativ bedrift som rocker, har planer om  å lage nettkurs, da er dette pakka for deg.

I tillegg til at du får med deg alle godsakene fra de andre kursene, får du her et fanatastisk kurs som lærer deg alle hemmelighetene bak å lage og selge gode kurs på nett.

Dette får du i den komplette businesspakken:

Les mer om nettkurs-kurset

Din kursholder

Jeg har selv gått den lange veien fra fattig kunstner til online gründer som selger med suksess og lever av kreativiteten min. Jeg lager strikkedesign og selger strikkeoppskrifter, det er det som var begynnelsen på min kreative business. Min historie er lang og plundrete og inneholder mange delstopp, oppturer og nedturer fram mot den businessen og suksessen jeg har i dag.

Min historie inneholder også mange kurs i å lære de ulike delene av salg og markedsføring på nett, flere hundre tusen kroner investert i disse kursene og masse prøving og feiling med de strategiene jeg lærte. Det er nemlig ikke flust av kurs der ute rettet mot deg og meg og de teknikkene og strategiene myntet på coacher og kursholdere (som de fleste businesskursene på nett er rettet mot) kan ikke alltid direkteoverføres til kreative bedrifter.

For meg snudde det for alvor i begynnelsen av 2016 og siden den gang har jeg gått inn for å lære salg og markedsføring på nett. Ikke bare lære, men lære bort også, for jeg kan ikke sitte på denne kunnskapen alene. I alle mine businessretta kurs lærer jeg bort metoder, strategier og verktøy som har virket for meg, og jeg fortsetter å holde meg oppdatert og lære bort det nyeste innen salg og markedsføring på nett. For at både du og jeg skal få suksess.

Stella Marie Tveter

Dette sier andre om kurset:

Mona Ellefsen - Hekleguri

Kurset Selg med suksess har vært den avgjørende faktoren for min fremgang i økt salg av oppskrifter. I fjor strevde jeg med salget, men etter at jeg fulgte opplæringen og rådene til Stella har salget skutt i været. I løpet av bare en måned har jeg solgt for like mye som hele fjorårets salgsresultat av enkeltoppskrifter.

Jeg har fått god oversikt over hvilke verktøy man kan bruke i salg via internet. Ikke minst har jeg begynt å få verdifull kontakt med mine kunder både via e-post og i facebook-gruppen min, i det jeg har fokusert mer på dem og deres behov.

I år har jeg også fått satt reelle mål for fremdriften videre, og ser hva som er mulig å få til. Kurset har gitt meg styrke og nytt mot til å fortsette med det jeg brenner for; å lage oppskrifter som mange kan få glede av. Kurset Selg med Suksess er et spesialtilpasset businesskurs for oss som ønsker å leve av kreativiteten vår. Stella er en fantastisk kursholder som fremlegger temaene på en pedagogisk og lettforståelig måte.

Jeg anbefaler Selg med Suksess på det aller varmeste!

En investering i framtida

"Selg med suksess" er ikke som å tippe i lotto, hvor du hiver inn pengene dine og håper på vinnerlykke.

Dette er en kalkulert investering hvor du lærer metoder som virker av noen som har tråkket opp veien før deg.

Målet mitt er at du skal tjene mange ganger det du investerer i kurset og i tillegg skape deg en bedrift du elsker og som tjener penger for deg, og som lar deg henge med de beste følgerne og kundene.

Alt er på nett

En av fordelene med nettkurs er fleksibiliteten det gir kursdeltakerne. Her trenger du ikke å møte opp på et bestemt sted til en bestemt tid for å få med deg leksjonene. Du ser alt når det passer for deg.

Alt kursmateriellet ligger tilgjengelig i kursportalen. Leksjonene får du som videoer du kan se når det passer for deg og så mange ganger du vil. Til de fleste av leksjonene følger det med video-PDF-er som du kan laste ned, skrive ut og ta notater på om du vil.

Ny kursrunde starter 27. april 2020.

En ny kursrunde starter snart, 27. april. Det spesielle med denne kursrunden er at det er siste gang dette kurset kjøres på denne måten, med egne spørretimer og egen facebookgruppe til kursdeltakerne. 

Få med deg alle fordelene - meld deg på innen 4. mai for å få med deg alle spørretimene.

Velg den løsningen som passer best for deg:

Selg med suksess kurspakke

Kr 9 997,-

Dette får du

 • Kurset "Selg med suksess"
 • 6 spørretimer
 • Egen Facebookgruppe
 • Ett års tilgang til kursinnholdet
Kjøp nå

Kreativ business medlemspakke

Kr 24 990,-

Total verdi: 46 374,-

 • Alt innholdet i Selg med suksess-pakken. Verdi: 9 997,-
 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi: 23 880,-
 • Nettkurset Nettbutikk på 1-2-3. Verdi: 9 997,-
 • Tett oppfølging i et helt år
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

Komplett businesspakke

Kr 49 990,-

Total verdi: 81 364,-

 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi 23 880,-
 • Nettkurset "Eventyrlige nettkurs". Verdi 19 990,-
 • Selg med suksess. Verdi 9 997,-
 • Nettbutikk på 1-2-3. Verdi 9 997,-
 • 6 1-1-samtaler. Verdi: 15 000,-
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

Ofte stilte spørsmål:

Fremdeles usikker?

Det skjønner jeg. Jeg kan forestille meg at du både er håpefull og skeptisk samtidig akkurat nå. Det var sånn jeg hadde det første gangen jeg var på nippet til å kjøpe et nettkurs som lovte meg at jeg skulle øke omsetningen min. Kom dette til å være penger ut av vinduet? Kom jeg til å få igjen pengene dersom jeg ville benytte meg angrefristen? Og viktigst av alt - ville jeg tjene mer penger takket være denne investeringen?

Det begynner å bli noen år siden jeg var i den situasjonen og nettkurs er vanligere nå enn det var da. Jeg kan også si at alle kursene jeg har tatt var verdt det. Jeg har lært utrolig mye. 

Samtidig har det vært en lang vei å gå. Kursene jeg har tatt har ikke vært rettet mot bedrifter som min, og grunnen til det er enkel - jeg har tatt de kursene som finnes og det finnes ikke tilbud spesialtilpasset denne typen bedrifter.

Jeg lærte fort at de strategiene jeg lærte, som var beregnet på coacher og kursholdere, ikke automatisk kunne overføres til min kreative bedrift som solgte strikkeoppskrifter. For hver ting jeg har lært har jeg testet og eksperimentert for å finne ut av hva som virker og hvordan det virker.

Det er derfor jeg gjør det jeg gjør, for å gi deg metoder, strategier og verktøy som virker for kreative bedrifter. Metoder, strategier og verktøy som virker for meg, slik at du også kan skape en bedrift du kan leve av.

Jeg har 7 dagers angrefrist på Selg med suksess, slik at du kan være med på hele den første modulen før du bestemmer deg for om du vil være med videre. Kjenner du at dette ikke er riktig sted for deg kan du sende meg en e-post og så refunderer jeg hele kursavgiften.

Selg med suksess inneholder:

Modul 1

Det er mange ting som skal på plass for å få en bedrift som funker bra og vi begynner kurset med å ta tak i noen av de viktigste delene.

Hvorfor gjør du det du gjør? Har du tenkt over det noen gang? Vi sjekker inn med hjertet og lidenskapen og tar en kikk på hvorfor du gjør det du gjør. Hvorfor det? Fordi det er superverdifullt å vite. Og fordi det er godt å minne seg selv på det de dagene du har lyst til å gi opp. Det er sannsynlig at de dagene kommer og da kan du huske på kjærligheten til det du gjør og hvorfor.

Bedriften din må ha noen mål for at du skal vite hva du skal fokusere på. Både økonomiske mål og andre mål, som hva du skal publisere og når. Vi jobber med målsetting for deg og din bedrift.

Yeah baby, ingenting tar deg mot suksess som skikkelig god planlegging! Jeg er lidenskapelig opptatt av planlegging fordi jeg vet hvor mye lettere og morsommere det blir å jobbe når du vet hva du skal gjøre.

Planlegging er superviktig, men hvis du ikke følger opp med gode rutiner renner de gode intensjonene ut i sanden. Det vil vi ikke ha noe av, derfor starter vi med å finne gode rutiner som hjelper oss å nå målene våre.

Målgruppe, kjernekunde, drømmekunde, ICA. Skal du selge til alle i hele verden? Vi finner ut hvem din drømmekunde er sånn at du kan fokusere på dem.

Tilbake

Modul 2

Selg med suksess lærer deg å selge fra nett og for å få solgt produktene dine må du ha et sted å selge fra.

Det finnes mange muligheter, og i modul 2 går vi gjennom en rekke alternativer, og ser på fordeler og ulemper, slik at du kan velge den løsningen som passer best for deg.

Ikke alle har de samme behovene eller ønskene, derfor er det fint å vite om alternativer slik at du kan ta et godt valg for deg og din bedrift.

Tilbake

Modul 3

Hvordan skal du nå ut til potensielle kunder? Det er det store spørsmålet, ikke sant? Dessverre er det ikke sånn at salgene strømmer på idet du har lansert nettbutikken din (det hadde vært noe!). Du må hjelpe potensielle kunder med å finne deg og produktene dine.

Modul 3 handler om hvilke metoder og hjelpemidler du kan bruke i markedsføringen din for å finne kunder og for å hjelpe dem å finne deg. Vi ser på blant annet sosiale medier, blogging og e-postliste.

Etter å ha vært gjennom modul 3 vil du ha god oversikt over hvilke metoder og verktøy du vil bruke i markedsføringen din.

Tilbake

Modul 4

Selv om vi selger fra internett er vi ikke adskilt fra følgerne og kundene våre. Tvert imot! Vi skaper ekte forbindelser fra hjertet og vi treffer ekte mennesker på den andre siden av skjermen.

Jo mer vi klarer å skape engasjement blant følgerne våre, jo bedre (og morsommere). Klarer vi å skape en flokk- eller gjengfølelse da har vi trofaste kunder som digger oss, digger det sosiale rundt bedriften og produktene våre og digger gjengen like mye som deg.

Jeg trenger neppe å poengtere at dette er veldig bra for inntjeningen din. I modul 4 ser vi på hvordan du kan begynne å skape dette engasjementet blant dine følgere og for din bedrift.

Vi avslutter der vi startet kurset, med planlegging. Vi ser på hvordan vi kan planlegge for å øke sjansene for å få den omsetningen vi ønsker på en lansering, en kampanje eller et år.

Tilbake

Spørretimer

Gjennom kursperioden har vi seks spørretimer som holdes som livesendinger inne i facebookgruppa til kurset. Du sender inn dine spørsmål i forkant av spørretimen og får svar av Stella live, hvor du får mulighet til å både svare og stille oppfølgingsspørsmål.

Meld deg på innen 4. mai for å få med deg spørretimene i vårens kursrunde.

Tilbake

Implementeringsuker

Er det en ting vi alle ønsker oss mer av så er det tid. Det får du her. Det vil si at den tredje og sjette uka av kurset, altså mellom modul 2 og 3 og etter modul 4, får du ekstra tid.

Disse ukene får du ikke noe nytt innhold i kursportalen, men kan repetere innholdet, se det du ikke har rukket å se, ta noen viktige avgjørelser og begynne å teste ut verktøy.

Implementeringsukene er ikke pauseuker, men brette-opp-ermene-uker der du virkelig kan få gjort mye for bedriften din, særlig siden du ikke trenger å sette av tid til å se nytt kursinnhold.

Tilbake

Teknisk trening

Her finner du instruksjonsvideoer som viser steg for steg hvordan du bruker ulike markedsføringsverktøy.

Tilbake

Ressurser

Her finner du hjelpemidler og verktøy du kan ha nytte av i din bedrift.

Tilbake

Selg med suksess kurspakke

Kr 9 997,-

Dette får du

 • Kurset "Selg med suksess"
 • 6 spørretimer
 • Egen Facebookgruppe
 • Ett års tilgang til kursinnholdet
Kjøp nå

Kreativ business medlemspakke

Kr 24 990,-

Total verdi: 46 374,-

 • Alt innholdet i Selg med suksess-pakken. Verdi: 9 997,-
 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi: 23 880,-
 • Nettkurset Nettbutikk på 1-2-3. Verdi: 9 997,-
 • Tett oppfølging i et helt år
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

Komplett businesspakke

Kr 49 990,-

Total verdi: 81 364,-

 • Ett års medlemskap i Kreativ business. Verdi 23 880,-
 • Nettkurset "Eventyrlige nettkurs". Verdi 19 990,-
 • Selg med suksess. Verdi 9 997,-
 • Nettbutikk på 1-2-3. Verdi 9 997,-
 • 6 1-1-samtaler. Verdi: 15 000,-
 • Oppstartssamtale med Stella. Verdi 2500,-
 • Halv pris på ytterligere 1-1-samtaler.
Kjøp nå

Meld deg på innen 4. mai 2020 for å få med deg spørretimene.