Verktøyene jeg bruker i bedriften min

Det finnes utrolig mange verktøy der ute for oss som driver en kreativ bedrift, så hvilke skal du velge?

Her har jeg laget en oversikt over de viktigste verktøyene i min bedrift. Som du ser er det ikke så mange som skal til, særlig hvis ett system kan gjøre flere ting, som Kajabi.

Kajabi

Jeg har hele kreativbusiness.no i Kajabi og jeg elsker det. Kajabi er en alt-i-ett-løsning for kurs- og medlemsportaler. Her har jeg alle sidene til nettstedet, inkludert landingssider, kursene, medlemsportal, e-postsystem, blogg, ja alt. Jeg har prøvd flere systemer og for meg er det ingen over og ingen ved siden - Kajabi er best. Har du andre produkter som ikke er kurs eller medlemskap kan du koble Kajabi sammen med Shopify til en helhetlig nettbutikk, hvor kunden får alt på ett sted.

Sjekk ut Kajabi

Canva

Jeg bruker Canva til å lage lekre bilder, instagram-reels, PDF-er og mye mer. Canva har vært et viktig verktøy i bedriften min i årevis og jeg blir bare mer og mer glad i dette verktøyet. I Canva ligger det hundrevis, om ikke tusenvis, av ferdig maler, så du trenger ikke engang være begavet med designskills. Jeg har for eksempel laget alle bildene på denne siden i Canva. Du får gjort mye gratis i Canva, men jeg anbefaler oppgradering til Pro.

Sjekk ut Canva

Trello

I Trello organiserer jeg hele bedriften min, fra strukturen, til faste oppgaver, prosjekter jeg jobber med, gode ideer jeg vil ta vare på og lister med rekkefølgen på prosesser og workflows. Trello er i utgangspunktet gratis å bruke, og du kan kjøpe oppgraderinger etter behov. Jeg bruker gratisversjonen, og har aldri hatt behov for oppgraderingene, selv om mange av dem er kjempesmarte.

Sjekk ut Trello

Organiser din kreative bedrift i Trello

Jeg har laget en fantastisk mal til deg, basert på hvordan jeg organiserer bedriften min med Trello. Denne er det bare å ta i bruk og fylle inn. Det følger også med et lite kurs som viser deg hvordan du tar i bruk Trello dersom systemet er nytt for deg.

Organiser din kreative bedrift i Trello

Epidemic Sound

Da jeg fant ut at jeg ville ha musikk i videoene mine valgte jeg Epidemic Sound, og her finner jeg utrolig mye bra. Med Epidemic Sound kan jeg være trygg på at musikken er lovlig brukt og at ikke videoene mine blir tatt ned fordi jeg ikke har rettigheter til å bruke musikken.

Sjekk ut Epidemic Sound

Zoom

Jeg bruker zoom til møter med kunder, spørretimer for kursdeltakere og medlemmer og til webinarer. Med webinarversjonen av Zoom kan du også gå live på Facebook og kjøre webinaret ditt der samtidig som du er live i et webinarrom i Zoom.

Sjekk ut Zoom

Hold deg oppdatert!

Fyll ut skjemaet under og få en PDF av meg med tips til hva du kan poste på sosiale medier når du ikke vet hva du skal poste. Få businesstips og oppdateringer på hva jeg driver med rett i innboksen.

Jeg deler ikke e-postadressen din med noen og du kan melde deg av når som helst.